dilluns, abril 22, 2024
Mida del Text

JORNADA DE TREBALL: PRESÈNCIA I ÚS DEL CATALÀ A L’AUDIOVISUAL

Avaluació i propostes de les entitats que treballem per la llengua

Data de celebració: Divendres 12 de novembre de 2021

Des de la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana organitzem el divendres 12 de novembre de 2021 una jornada de treball amb l’objectiu d’avaluar i revisar els continguts de l’avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya.

L’horari d'aquest esdeveniment serà de matí (de 9 h a 14 h aprox.) en format telemàtic per tal de garantir l’assistència de totes aquelles persones que vulguin participar-hi.

La finalitat d’aquesta jornada és posar en comú i definir noves propostes concretes per impulsar el consum de continguts audiovisuals en llengua catalana i aranesa i per millorar l’eficàcia de l’actuació administrativa en relació amb els mitjans de comunicació audiovisual. En aquesta línia, treballarem amb el material que la Generalitat de Catalunya facilita per orientar les aportacions en la seva consulta pública prèvia a l’elaboració d’aquest avantprojecte:

  • Quins mecanismes considereu que es podrien introduir per a impulsar el consum de continguts en català en la televisió convencional, les plataformes de televisió a demanda, els serveis d’intercanvis de vídeos a través de plataforma o els serveis de mitjans socials.

Podeu confirmar la vostra assistència escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per poder-vos fer arribar així l’enllaç de la videoconferència.

Us hi esperem!

 

La campanya per la reciprocitat plena, l'espai de comunicació en català i la Llei de l'audiovisual compta amb el suport de: