dimarts, març 19, 2024
Mida del Text

‘Tasta el Valencià’, la nova campanya d'Escola Valenciana

04.10.2021

El Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana va presentar el passat 1 d'octubre la seva nova campanya de parelles lingüístiques 'Tasta el Valencià'. A l’acte de presentació hi van participar Xon Doménech, Coordinadora del Programa; Ana @socundinosaure, tiktoker i voluntària pel valencià; i el creador de contingut Cabrafotuda i la seva àvia iaiafotuda.

El programa d'intercanvi lingüístic d'Escola Valenciana uneix persones interessades a aprendre la nostra llengua amb persones que volen dedicar part del seu temps lliure a compartir-la. Les persones interessades a apuntar-se només s'han de registrar al web www.voluntariatpelvalencia.org o també poden enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Després de donar-se d’alta, l’equip del Voluntariat pel Valencià els hi assignarà una parella.


Aquesta nova campanya combinarà les trobades presencials i virtuals, i s'han confeccionat nous materials audiovisuals basats en la gastronomia valenciana, que estaran disponibles de manera periòdica per a les persones participants i que han estat sufragats per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. També hi han col·laborat la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l’àrea de Cultura de la Diputació de València i ajuntaments valencians.