divendres, juliol 19, 2024
Mida del Text

Exposició de la FOLC no presencial

05.11.2020

Davant les dificultats de difusió de l'exposició 1714-2014: Una llengua cap a la llibertat: Realitat i vitalitat de la llengua catalana a causa de la persistència de laCOVID-19, la FOLC us presenta una versió no presencial de l'exposició de la FOLC que hem estructurat de la manera següent:

Contindrà 12 imatges (plafons de l'exposició presencial que detallem més endavant en aquest document) que s'enviaran per correu electrònic a l'entitat o institució que ens demani l'exposició. Les imatges es podran reenviar a les persones que estiguin interessades en l'exposició no presencial (usuaris) amb l'única condició d'advertir-los que no n'alterin el contingut original si en volen fer divulgació.

Les imatges es poden veure a les pantalles digitals i també es poden projectar com a diapositives.

S'ha previst oferir més informació als usuaris de l'exposició no presencial amb la possibilitat de fer preguntes per escrit relacionades amb l'exposició durant els 15 dies posteriors a la recepció de les imatges. L'entitat o institució recollirà totes les preguntes que els usuaris ens hagin volgut fer, i les enviarà a la FOLC en un únic missatge. La FOLC respondrà per escrit, a través de l'entitat o institució receptora.

Les 12 imatges que s'enviaran seran les següents:

1.Presentació
5. El català a la Xarxa
6. Volen silenciar el País Valencià que parla català
7. Illes Balears i Pitiüses: enllaçats pel català
8. Catalunya més a prop de la llibertat
9. La Franja de Ponent
10. Andorra: el català oficial i a l'ONU
11. L'Alguer català
12. La Catalunya del Nord
13. La persecució contra el català: abans i després del 1714
16. Voluntariat i lluita per l'idioma
20. Som universals i volem una llengua en llibertat

 

Amb el suport de: