dimarts, novembre 29, 2022
Mida del Text

CELEBREM EL 29 DE SETEMBRE, HEM TOMBAT EL TIL!

01.10.2014

A punt de complir un any de lhistòric 29 de setembre, el Tribunal superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) s’ha tornat a pronunciar sobre el Decret TIL. Ha donat la raó a lSTEI i als altres sindicats que varen presentar la impugnació i lha declarat nul. També ha dictat la suspensió cautelar immediata de lOrdre que el desplega.

Daquesta manera ha donat per bones les al·legacions presentades i ha legitimat la nostra lluita i la reivindicació per una educació de qualitat, inclusiva, en català i feta des de la participació i el consens.
Ens ha cridat l
atenció que la portaveu del govern Bauzá, i ara nova consellera deducació, hagi volgut tranquil·litzar les famílies sobre les conseqüències duna sentència dictada per un tribunal de justícia. La sentència precisament ve a posar ordre, pau i coherència pedagògica dins els centres. No cal que ens tranquil·litzi, senyora consellera, és una sentència dun Tribunal de Justícia, no una amenaça dun grup terrorista.

 

Malgrat el caos que vostès amb les seves normatives il·legals han intentat provocar dins els centres, la comunitat educativa ha sabut pal·liar de forma constant el malestar que vostès han volgut crear. Els docents hem mantingut una posició ferma perquè el caos no arribàs dins les aules i hem fet un doble esforç. Per una banda la nostra prioritat ha estat fer avançar acadèmicament els postres alumnes, fer-los progressar en els seus aprenentatges i en la seva formació com a persones, dacord amb les famílies, i per laltra i al mateix temps, hem mantingut la protesta reivindicativa al carrer i hem presentat els recursos davant els tribunals.

 

M. Antònia Font