dijous, abril 18, 2024
Mida del Text

Inscriu-te a la "V"

02.09.2014

Us convidem a participar a l’acte de la V de l’11 de setembre. És un acte d’afirmació cívica democràtica i de la nostra sobirania com a poble que ens neguen. Un acte de dignitat.

Des de la ciutadania construirem un nou país sobirà, lliure i socialment més just.

Hem de construir una nova legalitat que sigui basada en la democràcia i la justícia i que les lleis no siguin un límits als nostres drets i a la nostra llibertat.

Hem de reivindicar la voluntat de ser un poble lliure entre els pobles lliures.

Cal que ens inscriguem per tal de fer més fàcil l’organització. Inscrivint-nos donem visibilitat a la convocatòria i a l’hora facilitem l’organització.

No esperem el darrer moment.

Atenció!

IMPORTANT per a l’11 de setembre

Hi ha encara molta gent que se sorprèn quan sap que la V (omplir la Gran Via i la Diagonal de Barcelona) és un mega-mosaic de la senyera on cal triar Color (vermell o groc), Franja (de la 1 a la 9, totes paral·leles a les façanes de les cases) i Tram (un tros de carrer).

Molts (i són molts), pensen en anar-hi i prou, però ignoren la NECESSITAT D’INSCRIURE’S PRÈVIAMENT per assegurar que es pugui completar la V.

Es necessiten 750.000 inscrits, persones apuntades (10.000 per tram), per assegurar el mosaic de la V; després tots els que vinguin de més augmentaran l’èxit però, per ara, hem de deixar tots els trams del mapa complets.

Sisplau, distribuïu el missatge, entre els vostres i els que tingueu al voltant, de que: ÉS MOLT IMPORTANT INSCRIURE’S EL MÉS AVIAT POSSIBLE i, en tot cas, PRÈVIAMENT!.

Encara més, fins i tot, que el que vam fer en la Via del 2013.

Són només dos clicks a

https://araeslhora.cat/ca/.

Un petit gest que ens assegurarà l’èxit. Ho aconseguirem!