dijous, maig 16, 2024
Mida del Text

De les mans del Grup Fes-Ho-Cat ens arriba un nou projecte: Pensa-Cat. Una web d'articles d'opini

ImageLa web que arrenca amb dos articles d'actualitat, permetrà cercar articles d'opinió de forma classificada, mitjançant la indexació temàtica dels mateixos, i que es trobarà vinculada amb el ja conegut Directori Fes-Ho-Cat de vincles en català. Aquesta relació permetrà veure des del directori els articles d'opinió de Pensa-Cat en cadascuna de les temàtiques, sumant-se així al ja existent servei de notícies que ofereix més de 3500 notícies.

El primer article, a mode de presentació, i amb el títol Internet: l’últim mitjà de comunicació lliure? explica quins han estat els motius de la realització d'aquest nou projecte, així com els objectius del mateix. L'article exposa la situació de la llibertat d'expressió als mitjans de comunicació i en especial a la xarxa de xarxes.

El segon article, amb el títol El boicot de RENFE i IBERIA enfonsa Catalunya , denuncia la situació de les infraestructures de transport del nostre país, i les conseqüències nefastes que podria comportar el perllongament d'aquesta.

Pensa-Cat és obert a tothom qui hi vulgui participar, aportant els seus artícles, enviant-los a l'adreça de correu de la web Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .