dissabte, març 28, 2020
Mida del Text

El 'Lliga't a la m

ImageEl concurs adreçat als adolescents 'Lliga't a la música' ha seleccionat un total de 25 grups i solistes de la vuitantena que s'havien presentat d'instituts i escoles de música de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears per participar en el nou certamen.

 

El concurs, organitzat per la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) i pel concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', ha hagut de descartar la resta de formacions bàsicament perquè no complien amb algun dels requisits de les bases, bé sigui per cantar en altres llengües o perquè la mitjana de components dels grups superava els 18 anys. En aquest sentit, l'organització també vol agrair la participació als grups que no han quedat seleccionats i els anima a fer-ho en pròximes edicions.

 

Els grups i solistes seleccionats han estat (per ordre alfabètic): A corre cuita (Vilassar de Mar), Agnòstics del So (Tordera), Agraviats (La Plana), Auxili (Ontinyent), Donant pel Sak (Oliva i Benirredrà), Edelweis (Banyoles), Error 404 (Lleida), Falcon & Firkin (Manresa), Iclama (Barcelona), Le Pim Pam Pum (Sant Celoni), Marc Ràmia (Mataró), Mateu (Súria), N'Crisi (El Vendrell), 02 (Sant Esteve de Palautordera), Odina (L'Hospitalet de Llobregat), Parot's Chocolate (Gràcia, Raval (BCN) i Cardedeu), Pas de Zebra (Llinars del Vallès), Records de Gel (Granollers), Red Souls (Les Preses), Sam López (Gandesa), Temps Mort (L'Ametlla del Vallès), The Lastand (Valls), Unanimous Silent (Cornellà), Vicen-T (Crevillent) i Xiuxiuejant (Maó).

 

Des d'ara i fins el 5 d'abril, el jurat escoltarà aquestes 25 formacions per tal descollir la que consideri millor. Cal recordar que els premis pel grup o solista guanyador són un val per valor de 1.000 euros en material musical, la classificació directa entre els 20 primers de la 1a fase de la convocatòria de l'Enganxa't, la participació al disc recopilatori promocional del concurs i un concert a qualsevol punt dels Països Catalans.

 

El Lliga't a la música és un concurs adreçat als adolescents organitzat per la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) i pel concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música'. Tercera Via hi col·labora cedint el seu portal per poder registrar els grups, que podeu escoltar a: www.terceravia.org/lligat